Martini Advocate & Mediator: expert in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en mediation

Staat u op het punt tot ontslag over te gaan? Kampt u met een zieke werknemer? Bent u geconfronteerd met een loonsanctie van het UWV of een vordering van uw werknemer? Heeft u deskundig advies nodig bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, opdrachtovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden of beëindigingsovereenkomsten? Staat u voor een reorganisatie? Of heeft u vragen over andere arbeidsrechtelijke zaken als CAO-kwesties? Dan bent u bij Martini Advocate & Mediator aan het juiste adres.

Martini Advocate & Mediator staat u als werkgever (van kleine zelfstandige tot grote overheidsinstelling) bij in arbeidsconflicten, ontslagzaken, reorganisaties en (dreigend) faillissement. Ik ben betrokken, beschik over meer dan 40 jaar ervaring en ben dus uitermate deskundig. Ik denk met u mee, brengen advies uit over mogelijke oplossingen en begeleid u met mijn expertise naar het beste resultaat.

Een greep uit de diensten die ik u kan bieden:

  • Ik fungeer als juridische helpdesk voor allerhande vraagstukken inzake arbeidsrecht en ambtenarenrecht, waaronder CAO-kwesties of arbeidsvoorwaarden
  • Ik beoordeel uw arbeidsovereenkomsten, opdrachtovereenkomsten, arbeidsvoorwaardenregelingen en vaststellingsovereenkomsten
  • Ik bied juridische coaching waarbij de kosten voor u als werkgever beperkt blijven
  • Ik bied een quickscan ter bepaling van uw juridische positie inclusief advies over mogelijke vervolgstappen
  • Ik stel arbeidsreglementen en -overeenkomsten, opdrachtovereenkomsten, personeelshandboeken en protocollen voor u op
  • Ik onderhandel voor u bij geschillen of financiële regelingen of sociaal plan
  • Ik procedeer voor u bij het UWV (Werkbedrijf), de overheid, ondernemingskamer of de rechter (tot in hoogste instantie)

Meer weten? 06-81287575 of info@martiniadvocate.nl

Laat u zich door mij informeren in een persoonlijk gesprek en neem direct contact met mij op.